Reducere!

Rezveratrol Forte, 250 capsule

lei290 lei232

Resveratrol Forte – capsule. Protectorul inimii!

Resveratrolul este un antibiotic vegetal din grupa de substanţe numite fitoalexine, care se găseşte în cojile strugurilor roşii şi prin aceasta, în multe dintre vinurile roşii.

Resveratrolul este un antibiotic vegetal, din grupa de substanţe numite fitoalexine, care se găseşte în cojile strugurilor roşii şi prin aceasta, în multe dintre vinurile roşii.

Resveratrolul are o structură polifenolică, avand efect puternic antioxidant. Capsulele, datorită procesului de extracţie, au un conţinut ridicat de substanţă activă: 95-98% .

Resveratrolul este cel mai eficient și cel mai bine studiat fitonutrient pentru menţinerea și protejarea sănătăţii.

• inhibă apariţia, propagarea și dezvoltarea cancerului;

• este un puternic antioxidant, 100% natural, protejeaza ADN-ul;

• reface nivelul de glutation (cel mai important antioxidant al nostru);

• creşte nivelul de chinon reductază (ficatul foloseşte această enzimă pentru detoxifiere);

• are rol protector împotriva formării cancerului de colon;

• poate proteja împotriva cancerului de prostată;

• activeaza că un fitoestrogen benefic;

• reduce oxidarea LDL (colesterolul rău);

• ajută la vindecarea leziunilor pielii.

Resveratrolul este o soluţie extraordinară pentru multe probleme de sănătate cauzate de îmbătrânire:

Sănătatea inimii: Organizația Mondială a Sănătății sugerează că singur, resveratrolul reduce riscul cardiovascular cu 40%. Resveratrolul este mai eficient decât vitamina E, protejând împotriva unui spectru larg de radicali liberi pentru prevenirea oxidării LDL (colesterolului rău). Inhibă agregarea trombocitelor prin blocarea acțiunii factorilor de agregare. Susține producția de oxid nitric, care relaxează și dilată arterele. Reduce nivelul de trigliceride și colesterol precum și agenții hipertensivi.

Prevenirea cancerului: resveratrolul este una dintre substanţele naturale care în mod evident oprește dezvoltarea celulelor canceroase în diverse stadii: un studiu publicat în prestigioasa revistă Science arată că resveratrolul blochează proliferarea celulelor canceroase în timpul a trei stadii importante de dezvoltare. Un experiment în care a fost administrat resveratrolul unor șoareci pe o perioada de 18 săptămâni a demonstrat o reducere a tumorilor de piele cu 98%  ! Resveratrolul distruge celulele canceroase indiferent dacă sunt estrogen-dependente sau au gena p53. Un studiu din Austria arată că resveratrolul previne câteva tipuri de cancer, printre care și metastazele osoase. Alte studii au demonstrat că în unele cazuri îmbunătățește eficiența chimioterapiei. Poate de asemenea să blocheze efectul cancerigen al unei diete bogate în acid linoleic. Spre deosebire de multe medicamente, resveratrolul protejează și nu distruge celulele sănătoase. Acțiunea sa anticancerigenă este diversificată, puternică și sofisticată.

Sănătatea creierului: studii preliminare arată că resveratrolul, singur sau în combinație cu alți antioxidanți, protejează creierul împotriva stresului oxidativ. Stresul oxidativ este cunoscut ca având un rol major în cele mai multe boli neurodegenerative.

Inflamațiile: un studiu efectuat în China a demonstrat recent că, injectat imediat după rănire, resveratrolul este la fel de eficient ca și medicamentul Prednison în protejarea împotriva inflamării măduvei spinării, dar cu avantajul adițional al protecției antioxidante. Un studiu efectuat pe șobolani cărora le-a fost administrat resveratrolul pentru 21 de zile, a arătat o îmbunătățire a prognozei și o reducere a efectelor permanente ale atacului cerebral.

Longevitate: conform unui studiu al Harvard Medical School, resveratrolul activează o genă a longevității în drojdia de bere și crește speranța de viață cu 70%! Acționează în același fel ca și reducerea caloriilor (singura modalitate demonstrată științific pentru creșterea longevității) prin activarea genelor SIR.

Cercetătorii unguri au constatat că, deşi francezii consumă alimente cu nivel ridicat de colesterol, la fel ca și maghiarii, totuşi procentul bolilor cardiovasculare este mult mai mic în cazul francezilor.

Recent s-a aflat că aceasta se datorează consumului de către francezi al vinului roşu; conţinutul de resveratrol din vinurile roşii din Franţa de sud este cheia secretului. Conţinutul de resveratrol aflat în 1,5-2 l de vin din vinurile roşii obişnuite europene, corespunde concentraţiei elementelor active aflate într-un litru din vinurile sud-europene.

Azi este cunoscut mecanismul biologic care explică efectul cardiac benefic al resveratrolului: resveratrolul condiţionează muşchiul inimii, ceea ce înseamnă că „învaţă” (ajută) inima să suporte deficitul de oxigen – care în mod obişnuit cauzează infarctul.

Principii active în doza zilnică recomandată
1 capsulă 2 capsule
Total polifenoli:

din care: – flavonoide

– rezveratrol

21,5 mg

11,55 mg

5,008 mg

43 mg

23,1 mg

10,016 mg

Administrare: 1-2 capsule pe zi sau la recomandarea medicului, cu multă apă.

Componente principale: resveratrol şi Flavin7 (complex de bioflavonoide).

Acesta este un supliment alimentar!

A nu se depășii doza zilnică recomandată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rezveratrol Forte, 250 capsule”