Reducere!

Apigenin Ceai Verde EGCG 30 caps.

lei154 lei133

Supliment alimentar sub formă de capsule cu conţinut de apigenin, EGCG şi resveratrol.

Apigenina: face parte din clasa flavonoidelor care se regăsesc în anumite fructe și legume, cum ar fi ceapa, portocalele, ceaiul verde, țelina, anghinare, pătrunjelul. Cercetările științifice făcute în legătură cu apigenina au condus la concluzia că apigenina poate favoriza moartea celulară a celulelor cancerigene în cazul cancerelor de colon (apoptoza celulară). Vezi în acest sens: http://www.ncbi. nlm.nih.gov/pub­med/?term= Turktekin+ 2011 Turktekin 2011. Apigenina poate limita și frâna dezvoltarea tumorilor la nivelul colonului (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10900467 Wang 2000).

În cadrul unei cercetări efectuate s-a studiat la nivel clinic mecanismul prin care apigenina și EGCG (una din componentele de bază a Ceaiului Verde) pot acționa asupra organismului după îndepărtarea chirurgicală a tumorilor maligne la nivelul colonului. La una din echipele aflate sub observație s-a administrat 20 mg apigenină și 20 mg EGCG timp de 2–5 ani.

Echipa de control nu a primit acest tratament.  S-a observat faptul, că printre membrii echipei care a beneficiat de tratament nu s-au înregistrat recidive. În cadrul echipei de control nivelul recidivei a fost de 20%. Totodată dezvoltarea unor polipi premergători instalării cancerului de colon s-a situat în cadrul echipei care a beneficiat de tratament la numai 7%, timp în care în cadrul echipei de control s-au înregistrat 27% de cazuri. (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Hoensch+2008 Hoensch 2008).

Conținutul capsulei clasice de gelatină moale începe să se resoarbe la nivelul stomacului după numai 5 minute de la înghițire.

Capsulele cu resorbție întârziată fac posibilă traversarea mediului acid din stomac, conținutul fiind resorbit abia după 45 de minute de la înghițire, la nivelul tractului digestiv.

• Protejează conținutul în substanță activă împotriva acțiunii acizilor, fără a fi nevoie de existența unui strat filmat.

• Capsulă vegetariană pe bază de plante.

• Stabilitate avansată la acțiunea umezelii.

• Mascarea gusturilor și mirosurilor cu efect de scădere a iri­ta­țiilor la digerare.

Ceaiul verde, EGCG: Una din componentele importante ale Ceaiului Verde este acidul salicilic, care de fapt este un hormon natural, de origine vegetală, cu proprietăți antiinflamatorii, ca și acidul acetil salicilic, care, printre altele, este substanța activă a medicamentului cunoscut sub numele de Aspirină.

Polifenolii și flavonoidele din compoziția Ceaiului Verde posedă de asemenea proprietăți antiinflamatorii (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/ 9741297 Noreen et al. 1998).

Compoziţie: Epigallocatechin gallate (EGCG) (50%), capsulă gelatină (din care agenţi gelifianţi: hipromelloz şi gumă gellan), resveratol (98%), ceai Matcha (Camellia sinensis var. sinensis), ceai verde din China, polen de muşeţel (Apigenin 70%).

Principii active în doza zilnică
1 capsulă 2 capsule
EGCG 220 mg 440 mg
Apigenin 24,5 mg 49 mg
Resveratrol 36,75 mg 73,5 mg

Mod de administrare: 2×1 capsule/zi. A se înghiţi cu multă apă.

Aceasta este un supliment alimentar.

A nu se depăși doza zilnică recomandată.