Despre noi

Motto-ul nostru este: Calitatea vietii noastre este in stransa legatura cu calitatea sanatatii noastre!

„Priveste copacii, priveste pasarile, priveste norii, priveste stelele … si, daca aveti ochi veti putea vedeti ca intreaga existenta este plina de bucurie! Totul este pur si simplu fericit. Copacii sunt fericiti fara niciun motiv, ei nu au de gand sa devina prim-ministrii sau presedinti si nici nu planuiesc sa devina bogati, si nici nu vor avea nici un cont bancar. Priveste florile – fara niciun motiv. Este pur si simplu de necrezut cat de fericite sunt florile!”(Osho)

De la visul de un albastru superb pe care ni-l ofera cerul, curcubeul plin de culori vii, dinamice, ce ne surade dupa ploile calde de vara sau verdele crud-uimitor al unei campii pe timpul primaverii si pana la albul imaculat al zapezii sau limpezimea aproape expresiva a raurilor de munte, natura ne ofera de fiecare data cu darnicie impulsuri puternice care ne atrag starea de bine, care ne fac sa zambim, care ne conecteaza cu noi insine, cu sufletul nostru – in forma sa cea mai pura si naturala.

Cei care se bucura de o vizita intr-o zona naturala confirma de fiecare data ca acest contact unic cu echilibrul naturii si frumusetea inestimabila a acesteia le imbunatateste starea de bine in mod durabil. In plus, conexiunea cu Mama Natura, ne elibereaza mintea si ne energizeaza spiritul. Tocmai pentru ca natura ne ofera atat de mult si constituie o esentiala sursa pentru un mod de viata dinamic dorim ca, prin intermediul acestui web-site, sa promovam si sa utilizam la maximum beneficiile plantelor.

De cand ne stim, pana nu demult, prin anii 80-90 ai secolului trecut, omul traia in stransa comuniune cu Natura si stia sa o respecte. Ingrijea cu multa dragoste padurile, apele si animalele, iar, ca recompensa, la randul lor acestea aveau grija de el, asigurandu-i hrana cea de toate zilele. Un sistem unic de “win-win” cu doi “parteneri” extrem de seriosi conectati intr-o relatie bazata pe incredere si transparenta – iar colaborarea lor – nu dadea gres niciodata.

Stim ca in acest moment incalzirea globala si tulburarile de sanatate sunt de fapt inradacinate in dependentele noastre. Catastrofele la care asistam reflecta modul in care gandurile, sentimentele si spiritul nostru au fost integrate in dependente gresite. Nu ne place cum suntem si stim ca avem nevoie de ajutor. Vrem sa schimbam ceva, dar nu stim cum…. Dependentele noastre sunt puternice, cu mii de fire legate de fiecare parte a vietii noastre personale…

Ne propunem asadar o reintoarcere la principiile, aparent uitate, care aplicate, ne asigura o comuniune si o integrare a noastra non-invaziva in Natura. Vom promova tot ceea ce consideram ca ne va ajuta sa revenim la valorile reale, corecte, ce ne pot ajuta sa ne reconciliem cat mai repede cu Natura, care, cu siguranta, ne va imbratisa si adopta, oferindu-ne impliniri spirituale, dar si fizice, pe care le credeam de neatins. Totodata, vom expune aici numeroase descoperiri ale stiintei de ultima ora, care vor explice intr-o maniera stiintifica legatura profunda, biunivoca, dintre Om si Natura.

Acest site ofera remediu si speranta totodata. Prin utilizarea activitatilor lor senzoriale, conectarea cu natura – care a produs rezultate consecvente timp de mii de ani, oamenii sunt capabili sa isi regaseasca dragostea profunda pentru natura, frumusetea sa si puterile acesteia de reinnoire. O dragoste suficient de puternica pentru a genera, prin intermediul unui proces natural de educare, consiliere si vindecare, schimbari sanatoase in vietile noastre personale si colective… Va dorim asadar calatorie educativa, plina de prospetime si aer curat pe cararile pline armonie ale paginii noastre dedicate in totalitate unui mod de viata sanatos!