Te simți mai tânăr și îți îmbunătățesti sănătatea cu Natural Stem!

Te simți mai tânăr și îți îmbunătățesti sănătatea cu Natural Stem!

Copii fiind, suntem protejați de efectele imbătranirii și ne putem recupera rapid după ce ne rănim sau după o boală datorită capacității superioare a celulelor stem tinere de a repara și regenera țesuturile afectate. Pe măsură ce îmbătrânim însă, populațiile noastre de celule stem se epuizează și / sau își pierd treptat capacitatea de a repara. Acest proces natural apare atât de încet încât abia îl conștientizăm. Începem însă să observăm cum corpul se schimbă pe la vârsta de aproximativ 20, 30, 40 de ani și mai ales după 50 de ani. Avem acum o formulă concepută special pentru a ne întineri-Natural Stem, creată pentru a-i ajuta pe adulți să își recapete potențialul de regenerare prin stabilizarea funcției celulelor stem.

Așadar, Natural Stem este formulat pentru a-ți revitaliza corpul, pentru a încetini procesul de imbătranire, și pentru a vă ajuta să vă simțiți și să funcționați ca la vârsta adolescenței. Cele mai multe dintre celulele corpului se pierd o dată cu vârsta. Poate nu știați, însă toți avem celule speciale numite celule stem adulte, care sunt necesare pentru a întineri țesuturile deteriorate și vechi, dar celulele stem adulte sunt, de asemenea, ele însele… îmbătrânite. Până de curând nu aveam prea multe de făcut, însă acum le putem veni în ajutor cu Natural Stem care are abilități superioare și intervine activ în întinerirea celulele stem adulte.

Cu ce ne ajută acest lucru concret?

Milioane de oameni suferă de afecțiuni cronice și din cauza bolilor cauzate de îmbătrânire. Pe bază studiilor științifice internaționale efectuate în mai multe laboratoare academice, există o nouă sperantă-aceea că multe dintre condițiile care afectează omenirea în acest moment pot fi într-o zi vindecate cu ajutorul îmbunătățirii medicinei regenerative de celule stem. Natural Stem oferă o modalitate de a primi o parte din beneficiile terapiei cu celule stem chiar astăzi, prin îmbunătățirea activității propriilor celule stem adulte.

Natural Stem contribuie la susținerea:

1. Întinerirea celulelor stem adulte

2. Un sistem cardiovascular sănătos

3. Niveluri de glucoză din sânge sănătoase

4. Niveluri sănătoase ale tensiunii arteriale

5. Niveluri de colesterol sănătoase

6. Piele întinerită

7. O mai bună concentrare

8. Rezistența cu exerciții fizice intense

9. Un sistem imunitar sănătos

10. Sâni, colon, pancreas și prostată sănătoase

Ingredientele active din Natural Stem

Există 15 componente pe bază de plante, care alcătuiesc formula Natural Stem. Componentele sunt extrase din plante naturale recunoscute mondial pentru puterile lor în formarea de celule stem, precum: rădăcina de echinacea, ginseng siberian, coada-calului, flori de soc, papaya, zeolit, aloe ferox, roiniță și frunze de coacăz negru, alga AFA, chlorella, spirulină, astragalus, algă Kombu și frunze de mesteacăn. În afara beneficiilor mai sus menționate, administrarea acestui produs crește rezistența organismului la infecții virale sau bacteriene și fortifică sistemele naturale de apărare a organismului.

Produs recomandat: https://pro-naturalis.ro/product/biostem-extract/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *