Suplimentul Calcareum – zeci de beneficii pentru un organism sănătos

CALCAREUM este un supliment nutritiv cu ingrediente 100% naturale, pe bază de algă calcaroasă (Lithothamnium calcareum), cu un conţinut foarte ridicat de minerale, proprietăţi puternic antioxidante şi vitalizante, fiind un stimulator al dezvoltării şi al regenerării organismului.

Capsulele deţin o compoziţie unică, bogată în calciu, magneziu şi fier biologic ( acesta fiind un element foarte rar în lumea vegetală). Cele trei elemente sunt extrem de eficiente în numeroase afectiuni pe care corpul nostru le poate dezvolta. Spre exemplu fierul – susţine oxigenarea celulară, funcţiile creierului, asigură energia organismului şi combate anemia feriprivă. Nici calciul (32% din alga calcaroasa) nu se lasă mai prejos – alcătuieşte structura de rezistenţă a corpului uman, asigurând şi transmiterea impulsurilor nervoase, reglarea glicemiei şi a metabolismului.

Important în menţinerea echilibrului psihic, magneziul ne asigură de normalizarea somnului, sănătatea oaselor şi a dinţilor. Şi asta nu este tot. Alga calcaroasă aduce şi alte surprize precum: zincul – este implicat în procesele de regenerare celulară, afecţiunilor tumorale, bolilor degenerative, manganul – vital pentru echilibrul hormonal, pentru funcţia de procreere şi pentru asimilarea altor minerale. Fosforul – este unul dintre elementele cheie pentru sănătatea oaselor, a sistemului nervos, precum şi pentru metabolismul grăsimilor. Seleniul– are un puternic efect antioxidant, asigurând buna funcţionare a sistemului imunitar. Cromul – ajută la menţinerea glicemiei în limite normale, contribuie la procesul de reglare ponderală, echilibrează apetitul alimentar.

Suplimentul, dezvoltat de Bionatura Plant poate fi comandat de aici: