Rolul suplimentului Biostem în regenerarea celulară

Există modalități de a ajuta la susținerea sistemului dvs. celular și a ciclurilor sale regenerative pentru a le menține în funcțiune la maximum. Regenerarea celulelor este ceva programat în ADN-ul nostru. Anomaliile care păstrează celulele care ar trebui să moară, în viață (și invers, care vor elimina celulele destinate să trăiască), pot fi corectate cu o intervenție precisă.

După doi ani de cercetare, oamenii de știință de la Bionatura Plus au conceput o formulă unică, prima protecție, activare și regenerare a produselor din România. Biostem este un complex compus din 17 elemente cu protecție și activator care stimulează producerea celulelor T și secreția naturală de interferon. Printre calitățile acestui produs se numără câteva: un puternic antioxidant, anti-tumoral, imunomodulator, detoxifiant, antiviral, ficat etc.

Din compoziţia sa fac parte plante recunoscute ca miraculoase pentru sănătate, dintre care specificăm: Alga Alfa, Tuf zeolitic mineralizat, Rădăcina de gheara pisicii, Gheara diavolului, Echinaceea, Coada calului etc.. Biostem se găseste sub forma a 2 cutii a câte 60 capsule (550 mg / capsulă) şi poate fi comandat de aici: