Lipsa oxigenului în celule poate cauza cancer?

Mai mult decât oricare dintre bolile existente, cancerul are numeroase cauze secundare. Studiile au demonstrat faptul că nivelul scăzut de oxigen în celule poate fi o cauză fundamentală a cancerului.

O cantitate mare de toxine care duce la blocarea celulelor, pereţii celulelor care nu mai permit nutrienți, lipsa de substanțe nutritive necesare pentru respirație, circulația deficitară sau poate chiar nivelul scăzut de oxigen în aerul pecare îl respirăm pot fi motive pentru care celulelele devin slab oxigenat.

Numeroase cercetări au relevat faptul că o modalitate eficientă de a sprijini lupta organismului împotriva cancerului ar fi prin obținerea unei cantități cât mai mari de oxigen în celulele sănătoase și îmbunătățirea capacității lor de a utiliza oxigen. Creșterea nivelului de oxigen a celulelor normale ar ajuta la prevenirea de a deveni canceroase.

Nu doar cancerul poate fi prevenit datorita unei bune oxigenari celulare. Bolile de inimă, pulmonare şi, într-un spectru larg, toate bolile existente, pot fi prevenite beneficiind de o oxigenare corespunzătoare.

În acest moment pe piata din Romania exista un supliment excelent, care aduce un aport relevant de oxigen celulelor noastre si ne poate sustine pentru a mentine un organism sanatos. Acesta se numeşte “Oxigenare celulara” şi poate fi comandat de aici: