Frumusetea

In aceste vremuri urate, singurul protest adevarat este frumusetea” – Phil Ochs

Fie ca ne referim la cea spirituala sau la cea fizica, frumusetea trebuie sa fie naturala. Si daca cea spirituala ofera o privire intensa inauntrul sufletului nostru, cea fizica reflecta alegerea noastra (potrivita sau nu) in privinta produselor pe care le folosim pentru a ne pune in valoare din punct de vedere estetic.

De mii de ani, plantele medicinale pentru ingrijirea si tratamentul pielii au reprezentat un adevarat concept pe care oamenii l-au adoptat si urmat cu sfintenie. Din Orient în Europa, toata lumea si-a intors privirea catre proprietatile miraculoase ale plantelor pentru a gasi răspunsuri la orice probleme medicale, inclusiv o mare varietate de afectiuni ale pielii.

Iar Mama Natura – proaspata si dinamica asa cum ne-a obisnuit, le-a oferit intotdeauna celor care au primit-o in vietile lor solutii pure si simple pentru o piele stralucitoare si neteda precum o petala de trandafir „sarutata” de soare, pentru o privire limpede precum raurile ce isi croiesc drum prin lume, pentru prospetime generala – intocmai ca roua diminetii.

Urmariti astfel sfaturile noastre privind maniera naturala de a ne ingriji corpul prin metode naturale, prin intermediul plantelor care ofera hidratare, regenerare si putere de vindecare mai mult decat orice produs cosmetic chimic existent pe piata la acest moment.