fbpx

Despre colesterol si cum poate fi scazut (LDL)

Ceea ce noi numim colesterol este de fapt o substanta vascoasa care ajuta organismul sa functioneze in parametrii normali. O anumita cantitate de colesterol ajuta membranele exterioare ale celulelor corpului sa fie stabile.

Exista doua tipuri de colesterol:

  • HDL sau colesterol “bun” – lipoproteine cu densitate mare

  • LDL sau colesterol “rau” – lipoproteine cu densitate mica.

O alimentatie sanatoasa, saraca in grasimi saturate (unt, smantana, grasimi animale, frisca etc), care include alimente proaspete, fierte, coapte sau pe gratar, reduc aportul alimentar de colesterol negativ.

Pe langa miscarea zilnica ce stimuleaza arderile si indeparteaza reziduurile, este indicata si folosirea Ciupercii Tibetane supranumita „aurul medicamentelor” care duce la o functionare optima a organismului regland nivelul de colesterol.

Descoperita in urma cu mai bine de 1500 de ani, in muntii Tibetului, Cordyceps Sinensis, Ciuperca Tibetana, restabileste si regenereaza functiile fiziologice ale organismului uman, prin intarirea sistemului imunitar si prin cresterea rezistentei la diferite infectii. Ea contine peste 72 de microelemente, fermenti, aminoacizi, betacaroten, seleniu si vitamine. Printre alte efecte benefice ale ei mai mentionam si ca sustine buna functionare a ficatului si a rinichilor; previne infarctul miocardic si accidentele vasculare cerebrale, favorizeaza mentinerea in limite normale a glicemiei si a trigliceridelor din sange.

Va recomand acest produs: