Ce este regenerarea celulara?

 

În biologie, regenerarea este procesul de reînnoire, restaurare și creștere care face ca genomii, celulele, organismele şi ecosistemele să fie rezistente la fluctuațiile sau evenimentele naturale care provoacă perturbări sau daune. Fiecare specie este capabilă de regenerare, de la bacterii la oameni.

La noi oamenii, regenerarea celulara funcționează ca mijloc prin care corpurile noastre rămân în viață și continuă să se forțeze. Aceasta ne ajută să creștem și să ne dezvoltăm în anii de tinerete și să evităm îmbătrânirea prematură și moartea în anii mai în vârstă.

Reînnoirea celulară este evidentă în faptul că, pe parcursul vieții noastre, se spune că primim o nouă inimă la fiecare 20 de ani, noi oase in fiecare deceniu, păr nou la fiecare 3-6 ani, noi celule roșii din sânge la fiecare 4 luni, un nou ficat la fiecare 5 luni, un nou strat exterior de piele în fiecare lună sau plămâni noi la fiecare trei săptămâni.

Într-o lume perfectă, aceste cicluri uimitoare de regenerare ne-ar menține pe toţi într-o formă de vârf. Dar nu trăim într-o lume perfectă: trupurile noastre în cele din urmă îmbătrânesc, se destramă și mor. Mai devreme sau mai tarziu, obiceiurile noastre de viață si de alimentatie, își vor arată faţa urâta.

Pentru a ne păstra însă tineri din toate punctele de vedere vă recomandăm să utilizaţi suplimentele de pe piaţa autohtonă care vin în sprijinul regenerării celulare. Noi am descoperit un produs excelent – Biostem, pe care vi-l recomandăm cu drag şi pe care vă invităm să îl comandaţi de aici: