Rolul extraordinar al tufului zeolitic mineralizat în regenerarea organismului

 

Tuful zeolitic mineralizat este unul dintre componentele de baza din suplimentul pentru regenerare celulară Biostem, ce poate fi comandat de aici:

Să parcurgem aşadar o parte din beneficiile pe care aceasta minune a naturii ni le oferă de fiecare dată când o consumăm.

Asadar, Zeolit (tuf zeolitic mineralizat), unul dintre componenţii principali ai produsului nostru, are efect decontaminant radioactiv, imunostimulent şi anticancerigen, elimină metalele grele şi are acţiune detoxifiantă. Este un produs unic în lume şi se foloseşte în medicina alternativa pentru întreţinerea sănătăţii şi frumuseţii.

Zeolitul, numit şi „piatra care fierbe”, este un mineral (aluminosilicat) format acum milioane de ani ca urmare a interacţiunii dintre lava fierbinte emisă de vulcani şi apa de mare. Sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliţi, cu structuri şi compoziţii chimice diferite, dar în terapie s-a folosit până acum unul singur, numit clinoptilolit, apreciat ca fiind una dintre cele mai bune substanţe pentru purificarea şi detoxifierea organismului.

Sperăm că v-am convins asupra proprietăţilor sale extraordinare şi vă asigurăm că, o dată combinat cu celelalte elemente regăsite in Biostem contribuie excelent la regenerarea celulară, oferindu-ne toate premisele unei vieti sănătoase, active şi frumoase.